mark'ennovy introduceert "rechts en links" etikettering op de doosjes om het zo makkelijker te maken voor de oogzorgspecialist en hun klanten om te zien welk doosje bij het juiste oog past.

juli 18, 2017 - Nieuws
Imagen Completa

"mark'ennovy is voortdurend op zoek naar kleine manieren om onze service aan oogzorgspecialisten te verbeteren. We geloven dat als we de kleine dingen makkelijker kunnen maken de rest vanzelf volgt", zegt Chris Carter, Group Marketing Director ... "Na onze succesvolle 'Individually Yours' lancering van vorig jaar hebben we naar veel manieren gekeken om de functionaliteit van onze producten te verbeteren. Veel specialisten openen de verpakkingen om rechts of links voor hun patiënten op de blisters te schrijven, of de doosjes voorzien van een links/rechts sticker. Met dit initiatief helpen we om dat deel van het proces te automatiseren. "

mark'ennovy is uitsluitend toegewijd aan de oogzorgspecialist. Daarom bestaat ons Customer Care team volledig uit opticiens en verkopen we uitsluitend aan oogzorgspecialisten.