mark'ennovy benoemt Group Sales & Marketing Director

juli 1, 2015 - Nieuws
Imagen Completa

Als onderdeel van haar Strategisch Plan kondigt mark’ennovy de aanstelling aan van Chris Carter voor de nieuwe functie van Group Sales & Marketing Director. Hij vervult deze functie met ingang van 22 juni 2015.

Chris heeft een uitstekende staat van dienst in de aansturing van bedrijfsgroei in fast moving consumer goods (fmcg) en gezondheidsproducten bij grote multinationals, waaronder Unilever, Kimberly Clark en Bausch + Lomb.

In de afgelopen vijf jaar heeft Chris de indrukwekkende groei geleid die de oogzorg business van Bausch + Lomb in Europa, het Midden-Oosten en Afrika heeft doorgemaakt. Hij heeft een achtergrond in strategisch merkmanagement, en door de succesvolle uitvoering van de innovatie bij Bausch + Lomb en zijn indrukwekkende prestaties bij opdrachten in het verleden, heeft mark'ennovy Chris aangesteld om leiding te geven aan de voortdurende missie van de groep om oogzorgprofessionals te voorzien van een uitgebreid assortiment aan premium, optician only, producten, om daarmee hét verschil te maken voor het gezichtvermogen van hun patiënten.

Wij heten Chris van harte welkom bij de mark’ennovy familie.

Media contact:
Barbara Bochenska,
Marketing Manager
Contact details:
bbochenska@markennovy.com
+44 (0) 1794 526 197